Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Vet Du en sak,jag blir tom ibland
som en Ica -kasse som ingen vill fylla

Vet Du en annan sak,
jag känner mig ihålig ibland
som ett murket träd ,endast barken kvar

Vet Du det sista, jag blir rädd ibland
vet inte för vad
kanske att mina känslor ska äta upp mig

Vet Du nu vem jag är?
Du kan med din varma hand stryka mig över pannan,
efter det finns det hopp




Fri vers av Myself
Läst 544 gånger
Publicerad 2004-05-28 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself