Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stor människa har gått till andra nejder


Till minne av Alf Robertsson

En stor personlighet finns hos oss ej längre kvar
Alf Robertsson var det namn han bar

Innerlig önskan om att han fortsätter sjunga
För änglarna när dagarna för demblir tunga

En enastående skildring om Svergie han gjorde
Blev aldrig så uppmärksammad som han borde

Ser mot universum med ett leende och blinkar
Förvissad om att du finns där bakom en stjärna och vinkar.





Fri vers av duvan59
Läst 474 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-10 14:39



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
TACK .ALF
2009-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Alf skrev och sjöng med hjärtat.
Frid över hans minne.
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59