Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni får förlåta mig, jag jobbar på min änglafobi ...


Mitt liv som ängel

Ängel är mitt namn, visst låter det fint! Jag fick det namnet när jag föddes till det, mitt öde liksom... Det var ganska bra i början, så där skönt, när de sade; Min ängel, du är verkligen en ängel här på jorden... Pyttsan, ni sulle bara veta hur det är. Alla tror på en, man har aldrig något privatliv, de tar för givet att man ska fixa mirakel på löpande band. Ingen semester här inte! Ni ska inte tro på det där romantiska tramset, bara struntprat alltihop! Min gloria hänger på trekvart och vingarna har liksom låst sig. Jag gick i väggen för flera år sedan, men ingen tar hänsyn till det. De kräver ständigt att jag ska ha jouren...jag är så trött på alltsammans! Det är ett helvete att vara ängel, bara så ni vet det!




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-10 16:15



Bookmark and Share


    Maria Malm
Jag vet. Man förväntas ordna allt.
2009-01-12

  durr
mm,vet
PAPPA HAR BERÄTTAT ATT PRECIS NÄR JAG FÖDDES KOM EN SOLSTRIMMA GENOM PERSIENNEN.
2009-01-11

  * Ammi *
Bra tankeväckande text!!
2009-01-10

  noname_realmind
Fyndigt knåpat! :))

Ja, det gäller att säga upp sig i tid... Man ska inte acceptera avtal där det inte ingår semester och privatliv... Mirakel på löpande band, nä - låt folk lära sig ta lite eget ansvar istället! Släng glorian i väggen och byt ut vingarna mot hjul vetja! ;))
2009-01-10

  Ilona _L
Shit, jag hade inte skrivit klart!!! I all välmening menade jag att detta är en så destruktiv inställning! Kram!
2009-01-10

  Ilona _L
Dax att sätta ner foten...
Vill hellre se änglar som symboliska självhjälpare! Inte som offer för något som inte går att ändra på!
2009-01-10

  Maria Natasja
Att vara ängel kan vara helvetet på jorden. Bra beskrivet o skrivet!
2009-01-10

  Gunnel André VIP
Va? finns det änglar i helvetet också....du sätter verkligen fingret på en öm punkt!
2009-01-10

  RogerIvan
Jag tror du behöver fixa ett stämpelkort så du kan hålla dig till åtta timmars arbetsdag... 24timmars shift kan aldrig vara bra. Gillar att du skriver på tema
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren