Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta hettan

en dryck fyller min kropp,
av kväve

jag: en flyende skugga
upp framför Kvilleken: mitt liv ett ögonblick

där svampar när sig och
ryggen härjas av svullnader

tom, tom och ihålig
kraniet som rör mig här i väntan




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-10 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla