Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-) Fram för Lilla Märta


Svar till kontaktannons a´la BG





Bättre att träffa någon
med påsen över huvudet,
än ett fixerat och
självupptaget UFO.



ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori