Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxdansen

Till suggestiv musik dansade de, han förde och hon följde,
som fångade i en egen värld, alla runtomkring suddades ut.

Drivna av något bortom tankar och förnuft,
följde de sin rörelse frammanad av urkraft och känsla.

Uppslukade av energin mellan varandra och de eldiga tonerna,
uttryckte de fulländning och förening som bara de kunde där och då.







Fri vers av Susy Q
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 18:23



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
En härlig rik och beskrivande text-
enkelt utfört som en trumm seans i mina ögon
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q