Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honku ~ Road Rage


tutar och kör din
bilovettsmarodör - nu
tar jag tändstiftet

LPWJ 10/01/09 




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP