Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luft

När man vandrar
i motvind

får man i sig
mera luft än

när man vandrar
i medvind




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-11 12:26



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Ett skönt perspektiv. Undrar dock inte om många försöker kniper igen när det blåser motvind.
2009-01-14

  Njord
MAn till och med behöver mer luft för det är jobbigare.
Väl påhittat ordstäv
2009-01-13

    Madeleine Ågren (Maduska)
Haha, en typisk Anders P. Ungefär som att man får starkare ben i uppförsbacke? Fast den här var bättre!
2009-01-11

    Nattviol
och jag har lite svårt att avgöra
om det är positivt
eller negativt.. detta med mer luft!
; )
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP