Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bolsjevik

Jag är en
kommunistisk kapitalist
med små likvida medel

Så,
om du vill
får du investera i min
revolution

Jag garanterar avkastning

Vid maktövertagandet inrättas en
Tobbelariatets (eller aberatismens ) diktatur

Följande lagar kommer då att avvecklas:

Murphys
Mammons &
Jantes

Efter det får ni klara er bäst fan ni vill!




Fri vers av aberatio
Läst 575 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-11 12:53



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
En udda diktatur där ingen bestämmer - spännande!
2015-01-18

  Lola
Hahaha!
Anarkistisk monarki, goddammit!
Word.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio