Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reinkarnation

Universums lagar rår ingen enda på
krävs mycket för att det underfundiga förstå
det finns en energi som bevakar oss var dag
oavsett om tron är stark eller svag

Varje kväll knäpper jag mina händer
mot himelen sedan min blick jag vänder
Naivt vore att tro med döden är allt slut
så kan jag inte tänka en endaste minut




Fri vers av duvan59
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 18:39



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket djupa tankar att tänka efter på...vad sker efter döden...
universiell poesi.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59