Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Thåströms arv

 

hade jag vuxit
upp i Rågsved - vore jag
nog punkare än

LPWJ 11/01/09



Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 19:18



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
LG: Alla replokalers och ungdomsgårdars stora förebild

P: Mja, därom tvista de lärde, Nirvana är undantaget
Det handlar mer om attityden, jag har även vackra klassiska skivor i hyllan där många har punkattityd ...som en del Mozart

D: Musik inspirerad av betongförorten dag ut och dag in kan bara låta på ett sätt
liksom musik sprungen ur (den)skit(iga)industrin blev heavy metal

Har deadCANdance i bokhyllan...därav såg jag nicket

Be well,
LPWJ
2009-01-11

  Sideshow Bob
Det är nånting med hur småstäder begränsar sig själva
och är stolta över saken.
2009-01-11

  Njord
Vilken tur! Musiken har väl utvecklats sedan punken hoppas jag.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP