Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick av klarsynthet


I varats nu
det ögonblick mellan
för en sekund sedan
och inom en sekund


kommer insikten
om det som var då 
igår, och varför
livet blev som det blev


nästa sekund
är insikten borta
och åter blir jag
lika frågande......




Fri vers av Nic
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-08-24 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic