Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

botemedel ~ dags att gå vidare

 


fångad i ett nät
vävt av någon annan
lever i ett hem
ägt av någon annan

bedövad
med alla leder
klistrade
mot väggen

ögonkasten
dröjer kvar
irritation
skjuter från höften

jag
osar
brända
tankar

 




Fri vers av LadyFool
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool