" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bygger på den gamla sången "klappa händer" som alla hjärntvättats med




Singla Slant om Du Mår Bra Idag


Singla slant om du mår bra idag

När hjärtat dunkar som när dörren smäller igen

Och tarmarna lever sitt eget liv som en anakonda i träskmarken



Singla slant om du kan gå ur sängen idag

När lärarna väntar eller chefen och du mår bara värre av att tänka på det

Och hjärnan skenar iväg på allt som kan hända och på klockan och på fan vet



Klappa händerna om du mår riktigt bra idag

Alla människor utanför din dörr ser ut att må bra men det är bara ett skal

du ser som Hitchcock, Lynch, Tarantino innanför i deras innanmäten

och vet att du inte är den enda som inte mår bra idag



Singla slant igenom livet om du mår bra idag

Livet är som en korridor av olika känslor och vilken dörr du tar är bara ditt eget val

När du vill må bra kan du inte och när du inte vill kan du ha en bra dag


 LPWJ 23/04/08

http://lordparzifal.blogspot.com/2008/04/singla-slant-om-du-mr-bra-idag.html




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-12 00:46



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Ett ganska "bra" mynt då

Be well,
LPWJ
2009-01-12

    Calin
*klave* På tredje försöket *krona*
2009-01-12

  L Patrik W Johansson VIP
En ganska "bra" synk då

Be well,
LPWJ
2009-01-12

  Sideshow Bob
Skall inställa mig 06:30 imorgon bitti. Försöker att förtränga det faktumet så gott det går.

Lite så här rullar tankarna.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP