Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är mitt tredje mest lästa blogginlägg, alla kommer dit på searchengines via titeln, likaledes ganska kul och inte så lite heller är att detta poetryslam i minformat är högt upp även på googles första sida på samma sökord




Hålfotsinlägg


Inga nya inlägg?

Här kommer ett hålfotsinlägg

Om du har hål i foten så finns det här för dig

men om man som jag har hål i själen vart skall man då vända sig?

På TV säljer nas(s)arna salva för allt till kroppen man kan tänka sig

Men någon Salve för själen kan du inte köpa dig

Eller finns det på apoteket säg?

Detta %/(=)%¤#¤& konkursbo, så går det med monopol som tar överpriser på all Gin-seng!!!


LPWJ 11/03/08

http://lordparzifal.blogspot.com/2008/04/hlfotsinlgg.html




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 935 gånger
Publicerad 2009-01-12 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP