Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
burlesque


Haiku ~ Älskog mellan gran(n)ar i Älgskogen

 

Klöver, Timotej,

skall jag giva dig - så kliv

över, kom till mig

LPWJ 12/01/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 608 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-12 06:06



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Hej mörka Vampyria,
kanske beror det på att jag är gemini (nej, jag tänkte inte säga geni, tror jag), tvetydigheten, som en tveeggad hillebard.

Be well,
LPWJ
2009-01-12

    deb8
Den här var underbar i sin tvetydighet..
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP