Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trad. Österländsk Sköldpaddan & Haren


Haiku ~ Tran Zen Dans (Transcendens)

 

tranan lever i
tusen år - och sköldpaddan
i tiotusen

 

Hokku version:

tranan

lever

i

 

tusen

år -

och

sköldpaddan

 

i

tiotusen 

LPWJ 12/01/09

 




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 773 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP