Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta är livet

Fan vad kär jag är idag

Extra kär

Inte bara i dig

Mest i dig

Färgglada du som är hemma igen

Men i allt annat också

Alla andra

Internet

Tunn pasta

Bob Dylan

Bleka solljuset

Vardagsrummet.

 

Vissa dagar

Som denna

Skiter jag i allt jag måste göra

Och ägnar mig bara åt det

Som får mig att känna mig som en människa

Levande

Ta en lång frukost

Sitta och läsa ditt brev

Gråta mig helvetes lycklig av en bra låt

Strunta i vad mina lärare kommer säga

Och istället låta mig finna mig själv igen

 

En person som jag egentligen tycker är ganska snäll

 

Det är motiverande

och jag kan tillochmed känna att

 

förfan. detta är livet 

 

 

 

 

 

 

The guilty undertaker signs. 
 
The lonesome organ grinder cries.
 
The sliver saxophones say i should,
 
Refuse you.
 
racked bells and washed out horns,
 
Blow into my face with scorn.
 
It's not that way,
 
I wasn't born to lose you.
 
I want you.
 
I want you.
 
I want you.
 
 
So bad.

 




Fri vers av ooskar
Läst 584 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-12 12:35



Bookmark and Share


  Karin E
Vilken härlig känsla!
Värsta pep-talket, så underbart sprudlande glatt och levande!
Den ska jag läsa, när man behöver muntras upp. Tack!
2009-03-13

    ej medlem längre
jag saknar dig hörru vännen. jag vill nästgan börja på spanska igen, så länge du kommer till spyken och går på lektionerna med mig ^^annars är det ju inget kul.

dina ord är magi. sluta aldrig skriva
2009-02-13

    En Liten Poet
WOW!
Det är så underbart! Känns som det jag känner ganska ofta^^ Tack för det, så ska det vara att leva och om man vågar se saker annorlunda som du och jag kanske möjligtvis har lyckats med, så blir det mycket roligare!
Vi hörs snart du!//Kusinelinen
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

ooskar