Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eggen är sylvass och skär genom avståndet som växer mellan oss

jag kastas ur en dröm
där du är hög
och jag
onykter
gift beblandas
sedan ett tårfyllt
farväl
på Arlanda

"hejdå"
slår ut alla signaler
i min kropp
vi gråter ikapp
med avståndet
som växer mellan oss

du tar E6an uppåt
men kommer vi någonsin
fram till
allting vi lämnade




Fri vers av theendofnow
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theendofnow