Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en



det finns en
som vågat livet

det finns en
som älskar mig

det finns en
som är den vägen

som för mig
fram, ja, ända hem

det finns en
som väntar på mig

det finns en
som visste allt

och ändå stannade
och slöt mig till sig

för det är han
som skapat mig




Fri vers av rebecca d
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 18:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det finns En- vår räddning
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d