Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maniskt blyg

 

Skyndar mig att gömma mig

när du din lampa tänder hos mig.

 

Bakom krypande myror jag ligger

och spanar bortom lyktstolpen.

 

Är olovandes här omkring

som en ockuperad rivningskåk .

 

Förlåt mig du lilla sköna

för jag kan inte låta bli.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-12 19:43



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Givetvis ska det stå KRYPANDE myror och inget annat...fast kanske kan de vara drypande också, hihi?;-)
2009-05-29

  Junitvillingen
Ojdå, kan inte vara någon höjdare att ligga bland drypande myror, men kanske är det värt det bara för att få en liten skymt av den sköna?;-)
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf