Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistrande glasklarhet

 

Snövita änglafingrar

smeker mjukt gnistrande päls

så snöstjärnor yr

 

Stjärnor ler blygt

ovan lägerbrasans gnistor

vid snöfrusen strand.

 

Röda prinsessor

svävar under glasklar is

i  månens sken.

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Lars Granlöf
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-12 19:51



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Njutbara ord! Med fin rytm och lite sagolikt sådär! Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-25

    sunnanvind
Himmel vad vackert! Stor applåd!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf