Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans i Tusenskrönor

Och du tittade
på mig så där
som man gör
ibland

och jag dansande
omkring dig
i tusenskrönor

du var som mitt
gamla jag

och jag var ditt
framtida jag

skrev dig
på mina
armar

Med den rostig verklighet
sökte jag sötman som
var en bitter järnsmak

Allting är i den minuten
precis där och då

Vi kan röra vid vårar rosor
men våra rosor är inte
egentligen

Skulle vi vandra igen
skulle vi vara dödsskuggans dal

Skulle du se på mig
med öppna ögon
skulle tiden inte vara




Fri vers av virre
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre