Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en av min farfars gamla dikter


Insikten om kärlek

Visst är det bra att vara optimist ibland!
Men i kärlek, eller i sökandet efter
är det förödande!
Den insikten är en dyrbar vara.
Finns kärleken eller ej?

Svaret får du först när du står
med facit i handen.


-Sven Hedberg




Fri vers av Bellia
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 15:10



Bookmark and Share


  peter markurth
intrssant, lever denne man? intressant iaf, hälsa din farfar
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia