Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIKT


TÄNK OM




TÄNK OM




TÄNK OM JAG VORE FRISK

HUR MYCKET DET SKULLE BLI GJORT

TÄNK OM JAG ORKADE

DÅ SKULLE JAG UTRÄTTA UNDERVERK


TÄNK OM JAG KUNDE SOVA PÅ NÄTTERNA

HUR PIGG OCH KRY KUNDE JAG VARA

TÄNK OM JAG KUNDE NJUTA AV LIVET FULLT UT

VAD JAG SKULLE HITTA PÅ

TÄNK OM JAG SLAPP VARA SJUK OCH BITTER


LIVET HAR SÅ MYCKET ATT ERBJUDA




Fri vers av arja savela
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela