Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snuskgubbe i provhytten

Den egocentriske Tyler förbarmar sig över hur äckligt jordgubbssylt är. Våga vägra jordgubbssylt ristar han in med höger handen medans han suger frenetiskt på sin sista cigarett i ren desperation och av längtan efter saftiga pannkakor med blåbärssylt. Sedan går han in på den lokala klädbutiken.
Pank som vanligt så slutar allt drömmande om god mat i att onanera med öppen dörr på provhytten till underklädesdelen i en klädkatalog som finns som gratistidning på butiken för att utsugarförlag ska få sinnesrubbade folk att köpa kläder och möbler som ingen egentligen vill ha.
- Fattigmannens porr.
Säger han för sig själv. Det är dock inte för att Tyler inte får fitta om man nu skulle vilja ha utan helt enkelt för att han är en man. Han gillar porr.
Även om, eller kanske snarare tack vare att kvinnorna är beklädda med billiga, sidenunderkläder. Fantasin flödar inom honom och han drar frustrerande i sin alkoholiserade erektion.
- Degballe!
Skriker han.
- Degballe!!!
Skriker han igen ännu mer frustrerande och betydligt högre. Han tystar ner sig själv lite i undran om folket inne på klädbutiken kanske hade hört honom? Hoppas det, tänker han med ett elakt leende full av baktankar. Hoppas det kommer nån stackars ung butiksbiträde i 20års åldern och säger åt mig. Fy fan va jag ska knulla henne då!
- Vad i helvete håller du på med?




Prosa (Novell) av Mikael Llewyn Novac
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 17:30



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jo det finns gott om dem...snyggt författat av dig!
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam