Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN PERSON SAKNAS



det gör så ont livet nu

det är naggat i kanten

en person saknas


när jag ringer dig

en röst som säger:


nummer:

XXXX XXX XX

har upphört
hänvisning saknas



jag vet varför

och ändå ringer jag igen


tänker också lite

finns det nummer till himlen?






Fri vers av sunnanvind
Läst 460 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-01-13 20:53



Bookmark and Share


  Maria T
Smärtsam dikt.
Sorg och saknad
gör ont
2009-01-22

    Maria Malm
En smärtsam saknad.
2009-01-18

  Ronny Berk
en berörande text som så väl förmedlar känslan av saknad...ja...
2009-01-17

  Lejonhjärtas poesi
Smärtsam saknad väl förmedlat.
2009-01-17

  Rosen VIP
Det tar lång tid, ur stark saknad, att förlika sig med det uppenbara.
Känsligt skrivet av en vardag i sorg.
2009-01-16

  Blåbäret
man är så van vid att kunna få höra rösten, få en rapport om läget så när det plötsligt inte går att få tag i personen är tystnaden så total...sådan saknad som infinner sig...väl beskrivet
2009-01-14

  Jack_iX
Sorliga ord om saknad ... berör !
2009-01-14

  Jan Linderoth
Tack för denna! Betyder en hel del för mig också. Kanske kan du messa? Det är ju moderna tider.
2009-01-14

  Eaglemountains VIP
Sorgset och smärtsamt, men vackert skrivet .....
2009-01-14

    wildrosen
jag ryser...det är en mardröm...många kramar till dig min vän
2009-01-14

    johanni
Har varit med om liknande, det är hemskt..
Bra skrivet.
/Johanni
2009-01-14

  Lena K Nilsson VIP
Berörande text...Känslan väl förmedlad.
2009-01-14

  Lasseman VIP
Oh!.. känner med dig, och skänker dig en tanke! väldigt bra text som kändes och du är bra på att överföra känslor min vän.. applåder
2009-01-14

    cognitive slender
beror iofs på definition himmel lyder. ja-

det är nog så...mjau

ordsmed där. snyggt komponerat.
2009-01-14

  Cosmic Johanna
kan ej gå obemärkt förbi...svårt att få en sån ton, det har hänt mig med. kram
2009-01-13

  friheten
Smärtasmat att mista nån man älskar
2009-01-13

  anits VIP
Så sorgligt och vemodigt
känner med dig
2009-01-13

  Peter Matsa
Nej... vad tungt. Tänk om de istället kunde säga: "Personen du söker är på semester, återkommer..."
2009-01-13

  Larz Gustafsson VIP
You bet.
1201.
Psalm 120:1
2009-01-13

  prinscess VIP
smärtsamt sorgset
en varm kram till dig
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind