Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en s k motsägelsedikt, som vanligt dessa dagar i crescendo, ökande ordmängd




Kontradikt

 

Jag älskar dig fullt hermetiskt
du är så underbar och patetisk
jag bättrar mig för dig asymmetriskt
vill du bli min dam så säg, veneriskt

Då blir vår värld så rosenröd och skirt helvetisk
vi ska äta middag med kandelaberljus anorektiskt
och älska fritt och passionerat vid havets strand tvångsmässigt
sen går vi hand i hand hela natten fram lugnt och hektiskt

och tänker i harmoni och fullständig poesi dyslektiskt
och du säger nu att du vill bli min fru och jag säger ja...

...för du är så underbart lesbisk


LPWJ 14/01/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-14 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Medans jag läste blev leeendet bredare...
2009-01-14

    Patrique
Kontraceptiv konträr kontamination !
Elegant....och leende !
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP