Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Canzoneinspirerat kortpoem tillägnat dess Mästare Dante




Att Komma Ikapp Sig Själv



som barnen som leker
med för varma kläder
vuxna
kanske föräldrar
som dem med ord smeker
vill dem väl
men alltjämt i för varma kläder
trots att det är vackert, fint väder

~*~


så är min diktsamling
samling förresten
Xaos
som den mörka skapelseteorin
är min beduinbungalow i lägersanden
på min kammare
i vart skåp och låda hittar jag resten
trots att jag trodde jag nyss läste dem

~*~


att ingiva hopp i andra
trots att ni inte har några band än
genrer
ni delar i livet
undermedvetet korsbefrukta varandra
korsordsinspirera
som en droppe, ett hav i handen
naturens makt mot vanmakten

LPWJ 13/01/09




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-14 10:25



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Wow såg inte detta förrän du skickade länken, otroligt bra är detta!! Att komma ikapp sig själv...
Så coolt med handen och det där sista som liknar "Livet"! Får man säga GMTA igen :)
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP