Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var flickan din mamma varnat dig för

 

jag var flickan
din mamma varnat dig för

den varningen tog skruv!

sedan du mött mig
ville du aldrig se åt någon annan




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-14 11:57



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Man brukar nöja sig med det man nöjer sig med
2009-01-14

  Connie
Du är en gåva till mänskligheten!
2009-01-14

  Eva Langrath VIP
Härlig text.

Eva
2009-01-14

  Carola Zettergren
:):)Snyggt, där ser man!!!
2009-01-14

  Larz Gustafsson VIP
"She´s the kind of thing I was warned for by my mother", som Vibrators sjöng i låten "Automatic Lover".

Så du var en vild sak...
2009-01-14

    Tea Alex
Jättebra skrivet!
:)
2009-01-14

  Elaine.S VIP
*L* snyggt fångat!!
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger