Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ AC/DC konsekvent



Om så Aliens
intog världsscenen - ändras
ej AC/DC

LPWJ 14/01/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP