Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära poet

Vill leka med orden
men orden börjar leka
med mig
Skriver rader
jag egentligen inte menar
håller sanning gömd
i rädsla för att avslöja för mycket
Och när stormen griper tag
står jag lutande mot kanten
redo att tappa greppet
Kära poet;
Låt mig falla
Vi vet båda att det finns vackrare saker
än livet
Tänd eld på realismen som aldrig gav oss hopp
Fånga mina tankar
skriv om dem till poesi
som säger mer än vad jag någonsin kunnat göra
under en livstid




Fri vers av Mandelma
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelma