Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu går jag…

 

Nu går jag min väg

kanske kommer jag tillbaka

kanske inte

 

Endast ödesgudinnan styr

vem och vad jag möter

om jag hittar vägen

 

Jag kanske är vilse

och går i cirklar

 

Men nu går jag

min väg

tills den tar slut




Fri vers av Annette Andersson
Läst 479 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-14 19:08



Bookmark and Share


  friheten
Bra skriven!
2009-02-08

    Maria Malm
Ja, man ska gå sin egen väg, inte någon annans.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson