Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du vem jag är?

 

Jag finns här

helt nära dig

Du ser mig inte

du anar i nervspetsen

min närvaro

 

Ibland träder jag fram

i min fysiska gestalt

 

Du tar på mig

du kysser mig

du dricker min kärlek

 

Jag håller om dig

jag tröstar dig

jag ger dig styrka

 

Sen glömmer du

vem och vad jag är

 

Du minns våra stunder

ett suddigt blåskimmer

men missar evigheten

att jag finns här

helt nära dig




Fri vers av Annette Andersson
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-14 19:19



Bookmark and Share


  friheten
Underbar!
2009-02-08

    Tokvilse
Tidlös kärlek och värme.
2009-01-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vilken kärleksdikt
den gav tanken svikt
och det kvikt!
************
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson