Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen att älska

 

Så mycket enklare

allt vore

om jag inte hade

någon att älska

att bry mig om

 

Då skulle jag

kunna göra

allt

det där andra

 

... som... som

 

skulle vara så

betydelselöst!




Fri vers av Annette Andersson
Läst 534 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-14 19:29



Bookmark and Share


  friheten
Där satt den! Mkt bra skriven!!!
2009-02-08

  Yvonne
Där slog du huvudet på spiken. Stor applåd.
2009-01-20

  Michaela Dutius
Mitt i prick - absolut mitt i prick!

Applåder!
2009-01-20

  anits VIP
Javisst, man behöver någon
2009-01-14

  Sofie Viktoria
Precis så! Man vill och behöver någon att dela allt med.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson