Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den som älskar dig

 

 

Den som orkar
hålla dina vingar när du tror du faller
den som torkar
dina tårars salta spår
den som ser din dolda sorg
så naken
till den som älskar dig
ska du ge din starkaste
kärleks ros
ska du ge din vackraste
dag av själens sol
till den som älskar  dig




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 223 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-14 23:04



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Så fin och känns så lugn.

Monica
2009-01-17

    wildrosen
så vackert...applåd
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~