Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schh ! .. Jag drömmer!

 

Jag saknar dina fingrar

i mitt hår.

 

men din blick fångade

vilar under mina ögonlock

och

allt annat runt omkring

håller andan

 

Schh ! .. Jag drömmer!

 

         14/1-0923:30

 




Övriga genrer av En klar stjärna
Läst 534 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-14 23:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då är det viktigt att man får vara ostörd.
Likadant när man skriver.
2009-01-15

    ej medlem längre
Gud vad vackert, underbart skrivet!
2009-01-15

  Bibbi VIP
Helt underbara ord som jag bokmärker på en gång!
2009-01-14

  friheten
Vem saknar inte sånt närhet:

"Jag saknar dina fingrar

i mitt hår"
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna