Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska förnuft besegras eller hjärtat vinna? Eller skall den ljuvliga musiken tystna och dö?


Ska allt kallas för ett misstag ?


.....Ska allt kallas för ett misstag ?
Kan ens hjärta fyllas av misstag?

Det har jag svårt att tro
hjärtat ljuger aldrig.
Jag ångrar inte en sekund
av det jag varit med om.
Som jag alltid sa,
trodde jag ALLTID på dina ord ,alltid.
*****
Mitt hjärta är nu fullt av sorg
och en kränkning
som svårt kan förträngas.
Kvar finns alla orden,
från ditt hjärta och mitt
från själens djup
som ett skri eller rop.
*****
De underbarsate
men även
de smärtsammaste stunderna
upplevd med dig och utan dig.
Du dör aldrig för mig!
                5/1-09   23:05




Fri vers av En klar stjärna
Läst 697 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-26 12:20



Bookmark and Share


  aol
applåd vännen
2010-07-18

  Larz Gustafsson VIP
Hjärtat kan lura oss, säger Bibeln.
2009-04-26

  Bibbi VIP
Smärtsamt berörande.
Applåd!
2009-04-26

  Bagan
Applåd!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna