Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu ~ Republiken Anti-Janteland

 

Nyligen hördes
Ewert Ljusbergs nya sång -
Ja, Ja'nte Jante!

LPWJ 15/01/09 




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-15 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP