Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslan tog över

Vi gled isär, trots att vi hade allt.
Jag vet att min rädsla tog över, mitt hjärta blev kallt.
Rädslan går ibland före kärleken, jag kunde inte ge mer av mig.
Du gråter nu, men lyckan kommer tillbaka till dig.
Jag är en gåta för den som inte förstår.
Jag är hård på ytan, men gråter inombords en tår.
Det är inte ditt fel, utan rädslan har gjort mig mätt.
Vägrar gå in i något och ge av mig själv aldelles för lätt.
Fortsätt gå din väg, långt bort från mig.
Lyckan finner dig - utan mig!




Fri vers av Love is Pain
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-15 07:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket stark dikt.....bra...
2009-01-15

  Pot Pourri
klart om stort igenkännande; rädsla som känsla är mäktigt - jag brukar tänka att kan jag vara så rädd så kan jag också resten.. nån gång. tid bara tid. Tack, behövde klara ord nu.
2009-01-15

  Anna Hägglund
Nog känner man igen sig allt, fina ord om en egentligen tragisk händelse.. Men inträffar gör det nog hos många..! Jag tycker de var fint skrivet..
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Love is Pain
Love is Pain