Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är jag

Du kan så lätt trampa sönder allt du går på
Kasta iväg känslorna och bara dra
Du lever instängd med murar runt omkring
Allt för att inte låta någon komma för nära
Du säger att det förflutna och smärtan inte försvinner
Letar efter en möjlighet att såra först
Du säger att tiden inte läker sår
Att man får helt enkelt lära sig leva med det
Du sårar när du blir kall
Släpper allt och vänder blicken
Du vägrar visa ditt inre
Att gråta för dig är en förlust
Du litar inte på kärlek
Även om den kan vara sann
Du tror inte på ordet kär
För dig är det en lek
Du har blivit sårad
Men du visar det inte
Du vill släppa in på livet
Men vid varje försök tar du ett steg tillbaka
Ordet Du är visst jag...




Fri vers av Love is Pain
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-29 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love is Pain
Love is Pain