Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nu, inte här

Ja, jag förnekar allt jag kände
Förnekar att ordet kär ens funnits
Du kunde skrika i mina döva öron
Ta på min iskalla hud
Men vad fick du ut av det?
Ditt skrik rann av mig som vatten
Din beröring var som luft som passerade
Det var aldrig ditt fel, inte ens mitt
Jag skyller på smärta orsakad av någon annan
Jag kan gå vidare men ärren finns alltid kvar
Min svaghet var att jag kände för mycket
Det kommer inte hända igen
Inte nu, inte här




Fri vers av Love is Pain
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love is Pain
Love is Pain