Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordet pappa

Medans mitt hat och avsky växer
Väljer ni att tro
Han har supit hela mitt liv
Kastat bort så många chanser
Min tro och mitt hopp har fallit
Trots att han är min pappa
Existerar han inte längre
Hur ska jag kalla honom för pappa
När det ordet är just bara ett ord
Snäll utan alkohol och en stor idiot med
Folk säger att det är en sjukdom
Men enligt mig är det ett VAL
Ett val där man är medveten om behovet som kan komma
Du gjorde ditt val från den dagen för 20 år sedan
Du valde spriten och valde bort din dotter
Nu vill du förändras
Och då väljer din dotter bort dig
Grattis




Fri vers av Love is Pain
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-31 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love is Pain
Love is Pain