Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av alla människor

Du ser på mig
Jag ser på dig
I skuggan av alla dessa människor
De som inte förstår
Vänder du bort blicken
Tittar bort
Men mina ögon hade redan sett
Och förstått att du känner som jag
När ingen ser
Söker du min blick
Jag ler
Och dina ögon tindrar
Vi båda önskar att vi kunde berätta
Tala om för varandra vad vi känner
Men vi tiger
Tiger som den grå muren
Rädda för vad andra ska tycka
Allt känns så rätt
Men det är så fel




Fri vers av Love is Pain
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-01 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love is Pain
Love is Pain