Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Känslor som var jobbiga och påträngande förut gör mig nu lycklig och levande
Jag vill gå hela vägen fram, tillsammans med dig
Du fick mig att nå mitt innersta och hitta ordet som jag avskytt

Världen är till för dig och mig
Jag ska aldrig förlora den känslan igen
Med dig kan jag komma hur långt som helst

Jag älskar att se dig le
För när du ler så ler även jag och hela min kropp
Mitt lyckorus är total

Jag vill uppleva minnen av känslor som ej kan beskrivas i ord
Vill nå dit där vår kärlek är det vackraste världen kan se
Allt har bara börjat och vi är på väg fram

Nu vet jag vad kärlek är och jag vill aldrig förlora dig
Jag kommer aldrig älska någon på det här sättet igen
Allt som behövs är kärlek, det är det enda som är värdefullt att ge




Fri vers av Love is Pain
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-06 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love is Pain
Love is Pain