Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du ber mig att tro
Hur ska jag tro på något jag avskyr så mycket
Du leder mig in på stigar där jag inte vill gå
Drar i mina känslor
Du vill
Men vill jag?
Blir kvävd och får panik
Drar mig undan och låter dig sakta försvinna
Till slut drar jag mig ur helt
Du är sårad
Men det är för ditt eget bästa
En dag kanske du förstår bättre
Jag kan inte, inte just nu
Jag sluter vaktande mitt hjärta
Inget mer du och jag
Du kan fortsätta gå
Jag står still




Fri vers av Love is Pain
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-15 10:06



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Bra flyt i texten,
väldigt känsloväckande!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Love is Pain
Love is Pain