Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skämt

den som inte
fattar ett skämt

blir ett skämt




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2005-08-25 22:36



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
den som inte har självironi är också i riskzonen :)
2005-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP