Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chansen kommer bara en gång

Chansen kommer bara en gång i livet
att bli respekterad
att bli sedd för den man är
att få möta den sanna kärleken

Vissa människor har inte förmåga att se den
därför får de aldrig uppleva den

Sann kärlek finns för alla,

det gäller att se den
Det är lätt att fånga kärleken,

svårare att vårda den

Varför välja att leva om och om igen?

föraktad och utan respekt
utnyttjad av andra
utan sann kärlek

Minskar kraven på dig själv?

att respektera
att utnyttja
att bli kärleksfull

Är det lättare att leva då?

utan respekt
utnyttja andra
kärlekslös

Synd att mista den sanna kärleken

för att du inte orkar vara respektfull,

dela med dig av din kärlek
och inte vara egocentrisk




Fri vers av kärleks ängel
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-15 13:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämd poesi som förmedlar mej känslor av viss besvikenhet,

mellan raderna väller fram diktarjagets förhoppningar, framtidstro och livsglädje
2009-04-12

  En strimma av guld
Vilka ord och så fint uttryckt. Tack
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel