Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

 

Tack
för att du höll min hand den natten
och de dagar som kom
för att du gav mig just de orden
som tog mig alltigenom

Tack
för att du satt bredvid mig
när allt kändes svårt
för att du gav mig tiden
så att allt ditt blev vårt

Tack
för att du aldrig slutar älska
även när min tro är svag
för att vägen är öppen
att komma till dig var dag

Tack
för att du ger mig kraften åter
när jag en tid varit sjuk
för att du lärt mig att förstå
att jag behöver bli mer ödmjuk

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-15 20:42



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket bra skrivet
2009-02-16

  Bibbi VIP
Helt underbara ord.
2009-01-17

  * Ammi *
så fint skrivet, det här är ord jag oxå skulle behöva ge till någon.
den som fanns och finns där är en riktig ängel och såna behöver vi ibland!
2009-01-15

  Lotti
tacksamhet en underbar känsla... vackert tillstånd att få vara i
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*