Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Band, tråd, kedja, VI!

Om bandet mellan oss var skört som silke skulle jag ta en sax
ta min bit av tråden
knyta en rosett
och gömma i mitt skräpskåp som öppnas en gång
per evighet

Men
nu är det såhär att

bandet mellan oss är starkt som stål och segt som gummi
antar att hur mycket jag än sågar och sliter
hur långt in i skräpskåpet jag än gömmer mig
så kommer jag få tampas med dig i en evighet innan du försvinner


Å jag har väl ärligt talat ingenting emot det...




Fri vers av Kathrina
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-21 23:52



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Roligt att läsa dina texter, de känns så nya och helt egna. De är bra!!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina